Assalamualaikum & Salam sejahtera…

Hai semua!

Pengedar Shaklee Puchongdan Setia Alam

Nama saya Siti Nor Adilah Mustahal, atau lebih mesra disapa sebagai Dila. Untuk makluman, saya adalah pengedar Shaklee Klang yang aktif dan telah berdaftar dengan Shaklee sejak tahun 2013.

Saya merupakan seorang isteri, seorang penjawat awam dan juga ibu kepada 4 orang anak. Kami enam beranak kini tinggal di Sg Kapar, Klang, Selangor.

Hebatnya Shaklee!

Sebut saja tentang Shaklee, pasti anda pernah dengar. Jenama produk kesihatan yang popular dan melonjak naik kebelakangan ini. Permintaan pengguna yang ingin mendapatkan kesihatan terbaik.

Tahniah kepada anda yang telah memilih Shaklee. Tapi pastikan anda memilih pengedar Shaklee yang sah demi mendapat khidmat konsultasi yang betul dan tepat.

Kenapa Saya Memilih Shaklee?

Saya pengedar sah Shaklee dengan ID 897614 yang telah berdaftar pada tahun 2013. Lebih kurang setahun saya menggunakan produk Shaklee (hanya ESP) , saya tekad untuk meneruskan penggunaan produk Shaklee yang lain seterusnya menyebarkan manfaat Shaklee  untuk semua.

Produk Shaklee halal, berkesan dan selamat (daripada bahan semulajadi).

Anda ada persoalan tentang produk Shaklee? Atau mungkin ingin mengetahui produk yang sesuai bagi mengatasi kesihatan anda, keluarga atau rakan. Saya sedia membantu memilih produk yang sesuai mengikut keperluan anda.

Sebenar-benarnya kami sebagai pengedar Shaklee adalah sangat ingin membantu orang ramai yang ingin sentiasa sihat melalui setiap perkongsian kami. Contohnya seperti tip penjagaan kesihatan bagi ibu hamil, bagaimana nak mendapatkan kulit yang cantik dengan produk yang selamat, dan sebagainya.

Yang paling penting pelanggan berpuas hati dari segi kesannya melalui konsultasi yang diberi dan juga service penghantaran yang dibuat.

Sentiasa Selamat – Sentiasa Berkesan – Sentiasa Semulajadi

Jangan risau untuk memilih saya sebagai rakan shaklee anda kerana saya telah diiktiraf oleh Universiti Shaklee sebagai salah seorang Shaklee Independent Distributor (SID) yang terlatih.

Nutrition Workshop Shaklee
Permulaan Langkah Untuk Menjadi Shaklee Certified Product Trainer

Hubungi saya segera untuk mendapatkan info lanjut, harga istimewa dan konsultasi secara PERCUMA!.

Pengedar Shaklee Terbaik Anda:

Siti Nor Adilah Binti Mustahal (Dila)

Shaklee ID : 897614

Email:
siti5524@gmail.com

Call|  SMS |Whatsapp :
013 – 2584575

FB : Siti Nor Adilah Mustahal

Website:
ibugojes.com